Experiențe împreună.
You are here:

REZUMATE VIDEO | Toate rezumatele etapei din Bundesliga! Muller şi Lewandowski au făcut din nou spectacol pentru Bayern

REZUMATE VIDEO | Toate rezumatele etapei din Bundesliga! Muller şi Lewandowski au făcut din nou spectacol pentru Bayern

Bundesliga

Comentarii

Cuplul Muller - Lewandowski a făcut diferenţa în favoarea lui Bayern în deplasarea cu nou promovata Arminia. Neamţul a deschis scorul după opt minute de joc. Lewandowski a ieşit apoi la rampă şi, după o dublă miercuri la naţională, a reuşit una şi la Bielefeld, în mai puţin de 20 de minute. Polonezul a devenit noul golgheter al Bundesliga, cu şapte reuşite în patru etape. Muller a mai marcat o dată după pauză şi a dus scorul la 4-0. Doan a redus din diferenţă pentru gazde, iar eliminarea lui Tolisso din final nu a mai contat.

Borussia Dortmund a câştigat greu pe terenul lui Hoffenheim cu patru zile înainte de debutul în Champions League. Reus a marcat din pasa lui Haaland unicul gol al partidei. Atacantul norvegian le-a dat emoţii fanilor, cu accidentarea sa, dar  a reuşit să rămână pe teren până la final.

Leipzig îşi continuă parcursul fără greşeală din acest sezon, după victoria din deplasare cu Augsburg. Angelino a deschis scorul pentru tauri în finalul primei părţi. În repriza secundă a înscris şi Poulsen, iar Leipzig este lider în Bundesliga, cu 10 puncte după patru etape disputate.

Gladbach a fost singura echipă de Liga Campionilor a Germaniei care nu a câştigat în această etapă. Hoffmann a deschis scorul din penalty pentru gazde, însă nu a fost suficient. Lupii au egalat prin Weghorst, iar scorul final a fost 1-1.

Bayer Leverkusen a obţinut şi ea o victorie în deplasare. Aspirinele au câştigat cu 1-0 la Mainz graţie golului marcat de Alario după o jumătate de oră de joc.

Hertha Berlin a suferit o înfrângere surprinzătoare acasă în faţa nou promovatei Stuttgart. Kempf a deschis scorul pentru şvabi încă din startul partidei. Castro a dublat avantajul lui Stuttgart în partea a doua, iar echipa sa este pe loc de cupe europene după patru etape.

Freiburg şi Bremen au remizat şi rămân în prima jumătate a clasamentului. Golurile s-au marcat în prima repriză: Lienhart a deschis scorul pentru gazde, Fullkrug a egalat pentru verzi.

viewscnt
Articole similare
Cel mai umilitor moment din cariera lui Mike Tyson. Michael Jackson l-a facut "KO" din...