Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumatele zilei din Bundesliga. Schalke a retrogradat matematic! Bayern s-a impus în faţa lui Leverkusen VIDEO

Rezumatele zilei din Bundesliga. Schalke a retrogradat matematic! Bayern s-a impus în faţa lui Leverkusen VIDEO

Bundesliga

Comentarii

În plin scandal legat de Superligă, nemţii îşi văd de treabă. Bayern a câştigat în Bundesliga şi este un doar un pas de un nou titlu.

Bayern a luat-o tare pe Leverkusen şi după mai puţin de un sfert de oră de la start era deja 2-0 pentru bavarezi. Choupo Monting a deschis scorul pe Allianz Arena. Kimmich a făcut 2-0 şi a stabilit învingătoarea. În rest, portarii şi-au făcut treaba. Hradecky s-a opus la lovitura liberă a lui Alaba (44). Neuer a fost apărat de bară la şutul lui Bellarabi (69), apoi a fost el la post la execuţia lui Amiri (75), iar Bayern s-a impus cu 2-0.

Bavarezii pot pune şampania la rece pentru a sărbători un nou titlu, după ce Leipzig a cedat surprinzător la Koln. Căpitanul ţapilor a deschis scorul imediat după reluare. Haidara a reuşit să egaleze cu un şut frumos. Acelaşi Hector a mai înscris o dată pentru Koln, iar în partea superioară a clasamentului totul e clar: cu patru etape înainte de final, iar Bayern are un avans de 10 puncte şi poate sărbători un nou titlu etapa viitoare, la Mainz.

Eintracht a urcat pe trei, după succes acasă cu Augsburg. Hinteregger a înscris în poarta fostei sale echipe înainte de pauză. După reluare, Andre Silva a punctat şi el şi a ajuns la 24 de reuşite stagionale. Bavarezii puteau reveni în joc, dar Finbogasson a ratat un penalty.

Schalke a retrogradat matematic, după un nou eşec, al 21-lea în 30 de etape. Arminia s-a impus cu 1-0, după reuşita lui Klos, iar Schalke, echipă aflată pe locul 31 în clasamentul UEFA în 2020, merge în Zweite Bundesliga după 30 de ani.

Afla mai multe despre: rezumate bundesliga 

viewscnt
Articole similare