Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rezumatele zilei din Spania şi Italia | Spectacol cu şapte goluri în partida Celta - Sevilla. Chiricheş a intrat pe final la Sassuolo

Rezumatele zilei din Spania şi Italia | Spectacol cu şapte goluri în partida Celta - Sevilla. Chiricheş a intrat pe final la Sassuolo

Serie A

Comentarii

Celta şi Sevilla au oferit meciul zilei de luni în Europa. S-au marcat şapte goluri, iar Sevilla s-a impus într-un final după golul lui Papu Gomez.

Italia: Benevento - Sassuolo

Sassuolo a câştigat pe terenul lui Benevento, într-un ultim meci al etapei extrem de disputat. Echipa lui De Zerbi a deschis scorul după autogolul lui Barba, din ultimul minut al primei reprize. Vlad Chiricheş a fost trimis în teren în minutul 82 şi a avut treabă multă în finalul meciului. Căpitanul naţionalei a intervenit excelent la şutul lui Depaoli. În prelungiri, Consigli a salvat-o pe Sassuolo cu o dublă intervenţie, în faţa lui Glik. S-a terminat 0-1, dar Sassuolo are şanse infime să mai prindă un loc de Europa League.

Spania: Celta - Sevilla

Celta şi Sevilla au închis etapa a 30-a din Spania cu un supermeci. Kounde a deschis scorul pe Balaidos după doar şapte minute de joc. Aspas a reuşit o dublă în doar patru minute. Mai întâi din penalty, apoi din acţiune, după o pasă a lui Denis Suarez. Fernando a egalat la doi în minutul 35. Brais Mendez a înscris golul meciului înaintea pauzei şi a stabilit un record negativ pentru Sevilla, care a încasat pentru prima dată trei goluri într-un meci de campionat în acest sezon. Rakitic a egalat încă o dată în repriza a doua, cu o execuţie elegantă. Papu Gomez a înscris golul victoriei Sevillei, care este pe patru, la doar şase puncte de liderul Atletico.

Afla mai multe despre: rezumate la ligarezumate serie a 

viewscnt
Articole similare