Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore a fost la un pas de Serie A! ”Dacă nu intervenea pandemia, pleca”

Ricardo Grigore a fost la un pas de Serie A! ”Dacă nu intervenea pandemia, pleca”

Dinamo București

Comentarii

Gabi Răduţă, fostul şef al Academiei lui Dinamo, a făcut recent câteva dezvăluiri din spatele culiselor din Ştefan cel Mare. Acesta a discutat despre două transferuri picate şi despre diferenţa dintre Dinamo de acum un an şi Dinamo din prezent.

Gabi Răduţă a făcut câteva dezvăluiri inedite din timpul său la Dinamo. Fostul şef al Academiei a declarat că doi juniori ai echipei, Ricardo Grigore şi Geani Creţu, au avut transferuri care au picat. În plus, acesta a susţinut că este o diferenţă ca de la cer la pământ între era Negoiţă şi situaţia actuală a ”câinilor”.

Ricardo Grigore, la un pas de Serie A

”Ricardo Grigore şi Geani Creţu au fost puşti amărâţi, din părinţi simpli. Geani Creţu a avut ofertă concretă din Rusia şi nu i s-a dat drumul, iar Ricardo Grigore, dacă nu intervenea pandemia, pleca la Cagliari. Era transferat în proporţie de 80%-90% în Serie A.

În urmă cu aproximativ patru ani, Dinamo se lupta la campionat în play-off, acum e la retrogradare. Ne chinuiam pe la Bilbao, în Europa, cu Athletic. Iar acum… Există o diferenţă uriaşă între Dinamo în era Negoiţă şi Dinamo de acum.

De la Rivaldo la Morsay! Te apucă râsul… Rivaldo venea şi dădea sfaturi echipei în vestiar. Eu ştiu ce vorbesc, că am jucat şi contra fotbaliştilor, nu am făcut doar poze”, a spus Răduţă, pentru Look Sport.

 

Afla mai multe despre: gabi răduţăricardo grigoregeani creţudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare