Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore anunţă revenirea gloriei la Dinamo: ”O luăm pas cu pas, se vede clar o schimbare!”

Ricardo Grigore anunţă revenirea gloriei la Dinamo: ”O luăm pas cu pas, se vede clar o schimbare!”

Dinamo București

Comentarii

Ricardo Grigore este mulţumit de evoluţia pe care a avut-o Dinamo, pe teren propriu, în faţa Botoşaniului şi priveşte cu optimism meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa următoare.

Fundaşul central al ”câinilor roşii” consideră că la trupa din Ştefan cel Mare se simte o schimbare odată cu venirea lui Cosmin Contra şi cu transferurile făcute de către conducerea spaniolă.

”Sunt puţin fericit, pentru că în această seară s-a văzut că ne-am schimbat în bine şi s-a văzut pe teren. Mă bucur foarte mult pentru Borja, pentru execuţia lui senzaţională. Sper să luăm ce e mai bun din acest meci, să mergem la Mediaş şi să luăm cele trei puncte. Are o calitate foarte mare. Este peste media Ligii I.

Se fac paşi mici şi buni. O luăm pas cu pas, se vede o schimbare foarte, foarte mare. Şi în seara asta suntem cu toţii fericiţi, pentru că s-a schimbat într-adevăr atitudinea echipei faţă de meciul trecut, cu Chindia. M-am simţit foarte bine pe teren, sincer să vă spun. De mult timp nu m-am mai simţit aşa de relaxat într-un meci. M-am simţit foarte sigur pe mine, simţeam că putem marca în orice moment. Dar din păcate, în această seară, nu a venit golul doi şi nu am luat decât un punct.”, a declarat Ricardo Grigore, la finalul partidei dintre Dinamo şi Botoşani, scor 1-1. 

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamo 

viewscnt
Articole similare