Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore, convocat de urgenţă la selecţionata U21, după ce Denis Drăguş s-a accidentat

Ricardo Grigore, convocat de urgenţă la selecţionata U21, după ce Denis Drăguş s-a accidentat

Fotbal

Comentarii

Site-ul oficial al FRF anunţă că selecţionerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lotul naţional U21 pe Ricardo Grigore, de la Dinamo Bucureşti, după ce Denis Drăguş s-a accidentat.

În urma unui contact, mijlocaşul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Iniţial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie şi că nu e ceva grav, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Azi dimineaţă, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei naţionale U21, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru confirmarea diagnosticului, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeaşi. Apoi, s-a luat legătura cu doctorul clubului FC Viitoul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis şi el că Drăguş nu va putea evolua la Euro 2019.

În aceste condiţii, staff-ul de la lotul naţional U21 a anunţat UEFA de accidentarea mijlocaşului şi a cerut înlocuirea acestuia în lotul pentru Campionatul European. Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Ricardo Grigore, jucătorul lui Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: ricardo grigoreselecţionata u21 

viewscnt
Articole similare