Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore dă totul din casă! Ce relaţie are cu fanii DDB + ce probleme de sănătate a avut: „Nu doresc nimănui asta”

Ricardo Grigore dă totul din casă! Ce relaţie are cu fanii DDB + ce probleme de sănătate a avut: „Nu doresc nimănui asta”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii de bază de la Dinamo, Ricardo Grigore face lumină şi a vorbit despre situaţia echipei din “Stefan cel Mare”, dar şi despre problemele de sănătate care i-au dat mari bătăi de cap.

Tânărul fundaş a trecut printr-o recuperare dificilă şi este gata sa revină pe gazon pentru a-şi ajuta echipa să urce mai sus în clasament.
Dinamo este pe locul 13 în clasament cu 27. 
„Mă simt mai bine după problemele pe care le-am avut cu glezna. M-am accidentat când am fost la echipa naţională, am revenit la echipa de club şi problemele au continuat pentru că a fost o entorsă netratată şi m-am mai accidentat şi la antrenament. Am jucat cu injecţii, dureri, dar a trebuit să iau o pauză forţată. Nu mai puteam continua şi riscam să mă accidentez foarte grav. L-am rugat pe Jerry să mă lase să mă refac cât mai bine, chiar dacă era greu pentru echipă, că eram în lipsă de jucători. Mai erau jucători accidentaţi în acea perioadă. Mă bucur că m-a înţeles şi chiar mi-a prins bine. Am făcut un tratament şi am fost bine după aceea. Acum sunt în regulă, mai am mici dureri, dar sunt normale. Sper să dispară cu timpul pentru că durerile de gleznă sunt cele mai păcătoase în fotbal. Nu doresc nimănui asta, cu aceste dureri trebuie să joci. Doar dacă este foarte grav poţi să te operezi. Cu Sepsi am fost anunţat că joc, îmi doream să o fac cât mai bine. Nu ştiu care au fost circumstanţele, de ce am ieşit, nu sunt în măsură să comentez. Mă bucur că am apărut în echipă cu Voluntari şi sper să nu mai ies”, a spus Ricardo Grigore pentru Fanatik.
Grigore a povestit şi despre relaţia dintre el şi fanii-acţionari a lui Dinamo. „O relaţie ok, bună. Nu am avut niciun fel de conflict, nicio discuţie tensionată. M-au întrebat despre problemele de la picior, despre recuperare, dar în ultimele săptămâni nu am mai discutat cu ei pentru că au alte probleme de care trebuie să se ocupe. Mă înţeleg bine cu ei”, a mărturisit internaţionalul român. 
  • 550 de mii de euro este suma implicată de Cortacero la Dinamo, n-a mai adus niciun ban din august 2020
“Câinii" au ajuns în semifinalele Cupei României, unde se luptă pentru trofeu cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Astra şi Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: dinamoricardo grigoreddb 

viewscnt
Articole similare