Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore, despre cel mai negru scenariu la Dinamo: "Ne gândim la retrogradare sau faliment. O să jucăm cu juniorii dacă se întâmplă asta"

Ricardo Grigore, despre cel mai negru scenariu la Dinamo: "Ne gândim la retrogradare sau faliment. O să jucăm cu juniorii dacă se întâmplă asta"
Comentarii

Fotbaliştii dinamovişti s-au reunit cu aceleaşi probleme. Ricardo Grigore a vorbit pe larg despre situaţia din lot şi a recunoscut că se teme de retrogradare sau de un dezastru financiar.

Ricardo Grigore, prins în mijlocul problemelor de la Dinamo

Fundaşul român nu şi-a depus memoriu pentru a pleca de la Dinamo: "Trebuie să avem speranţe. Cât sunt acolo, 1% sau 2%, trebuie să mai avem, pentru că altfel nu avem ce să facem. Memoriu nu am depus. Toţi mai sperăm, pentru că altfel nu am mai veni. Dacă nu am spera, am rămâne acasă şi toţi ne-am depune memorii şi am lăsa echipa. Mai sperăm în continuare că lucrurile se pot rezolva.

La noi, la români, e o situaţie mai complicată, pentru că nu sunt la fel legile ca la spanioli sau ca la străini. Pentru că ei se judecă cu FIFA, noi ne judecăm, mi se pare, cu federaţia. Deocamdată nu m-am gândit la plecare, pentru că nu vreau să ajung în situaţia aia. Mă gândesc că lucrurile se pot rezolva. Poate fanii să facă un efort să aducă nişte sponsori, să poată să susţină echipa. Cu toate că ştim că este foarte greu şi ei nu au nicio vină. Salariile care sunt în momentul de faţă nu sunt făcute de ei, sunt făcute de conducerea spaniolă şi ei trebuie să le plătească", a declarat Ricardo Grigore.  

Dinamo s-a reunit duminică, iar câţiva fotbalişti au lipsit. Mai mult, problemele financiare i-au făcut pe fotbalişti să se gândească la ce e mai rău: "Aş vrea să nu mai fie nicio promisiune şi să vedem fapte. Preferăm să nu se mai vorbească foarte mult şi să facă fapte, pentru că deja suntem într-un film de comedie şi nu dă bine pentru nimeni. Mai mult rău se face, nu înţeleg ce se urmăreşte. 

În subconştientul nostru ne gândim că se poate ajunge într-o situaţie dramatică, să retrogradăm sau să intrăm în faliment, ferească Dumnezeu. Dacă jucătorii vor pleca, alţi jucători nu vor vrea să vină la Dinamo în ce situaţie este şi o să trebuiască să jucăm şi cu juniorii din centrul de copii şi juniori. Va fi foarte greu să supravieţuim", a mai spus Ricardo Grigore. 

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamopablo cortacero 

viewscnt
Articole similare