Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore, dezamăgit după meciul cu Clinceni: ”Au mai fost meciuri în care am fost conduşi, dar nu în halul ăsta”. Ce spune despre imaginile de la ziua sa

Ricardo Grigore, dezamăgit după meciul cu Clinceni: ”Au mai fost meciuri în care am fost conduşi, dar nu în halul ăsta”. Ce spune despre imaginile de la ziua sa

Superliga

Comentarii

Dinamo a primit vizita Academicei Clinceni în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1. Ilfovenii au reuşit să îşi asigure locul în play-off după o victorie cu 3-1. Golurile au fost marcate de Rusescu 4', Cordea 11' şi Moulin 17', în timpe ce Grigore 73' a punctat pentru ”câini”.

În urma partidei, marcatorul unicului gol al lui Dinamo s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat. Grigore a recunoscut că prestaţia echipei sale a fost una slabă şi a dezvăluit că speră să nu se repete evenimentele neplăcute ale sezonului trecut. 

În plus, în urmă cu câteva zile, imagini de la aniversarea zilei de naştere a fundaşului apăruseră în meciul online, însă jucătorul din Ştefan cel Mare a refuzat să discute despre acestea.

Ricardo Grigore, dezamăgit în urma pierderii cu Clinceni

”Au mai fost meciuri în care am fost conduşi, dar nu în halul ăsta. Ne-am pierdut încrederea după primele două goluri şi s-a văzut că nu am avut o reacţie bună în prima repriză. A fost lipsă de responsabilitate, de marcaj. Mulţescu a zis să ne calmăm puţin la pauză, a zis să intrăm în joc, pentru că mai sunt 45 de minute.

Din păcate, trecem printr-o perioadă dificilă şi cuvintele sunt de nefolos în acest moment. Cred că se va rezolva problema cu salariile. Mai importantă e evoluţia echipei, ar trebui să ne concentrăm mai mult pe joc. Ar trebui să dăm mai mult şi să ne concentrăm pe Cupa României.

La ce situaţie e în clasament, ne îngrijorează. Cel mai important e meciul următor. Aş vrea să nu se repete sezonul trecut. Suporterii sunt oameni care încearcă să salveze clubul. (n.r. despre petrecrea dată de ziua sa) Nu vreau să-mi comentez viaţa personală în spaţiul public. E viaţa mea, nu vreau să comentez, îmi cer scuze dacă supăr pe cineva”, a declarat Grigore, în urma înfrângerii cu Clinceni.

 

Afla mai multe despre: liga 1dinamo bucureştidinamodinamo clinceniricardo grigore 

viewscnt
Articole similare