Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore explică înfrângerea în faţa celor de la UTA. Când vor intra salariile jucătorilor lui Dinamo

Ricardo Grigore explică înfrângerea în faţa celor de la UTA. Când vor intra salariile jucătorilor lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Ghinionul a făcut ca Dinamo să nu câştige meciul de pe teren propriu cu UTA Arad. Cel puţin asta susţine Ricardo Grigore, fundaşul central al ”câinilor roşii”.

Apărătorul subliniază ocaziile avute de alb-roşii în prima repriză şi speră ca la meciul din etapa următoare cu FCSB lucrurile să stea diferit. 

”Norocul nu a fost cu noi, din prima repriză am încercat să punem presiune. Am avut ocazii foarte mari în prima repriză şi în această seară nu a intrat mingea în poartă. Trebuie să luăm ce a fost mai bun din acest meci şi să mergem cu încredere către meciul cu Steaua, pentru că vom avea un meci foarte dificil şi sper din tot sufletul să îl câştigăm.

Cred că am tratat unele faze cu mai puţină concentrare decât trebuiau tratate, pentru că am avut nişte ocazii foarte clare de a marca. Sper din tot sufletul ca în weekend să ne intre din câte ocazii am avut în această seară măcar una.”, a declarat Ricardo Grigore, la finalul partidei pierdute de Dinamo în faţa UTA-ei, scor 0-1.

Întrebat ce se întâmpla cu plata salariilor la Dinamo, Ricardo Grigore a lămurit situaţia: ”Nu aţi văzut ce a declarat şi mister? Salariile se vor plăti până la ora jocului. Dacă credeţi că m-am uitat pe telefon până la ora meciului...nu m-am uitat. Sper ca mâine, poimâine să avem salariile în cont.”.

Afla mai multe despre: dinamouta aradricardo grigoreliga 1 

viewscnt
Articole similare