Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ricardo Grigore spune că Dinamo a făcut "greşeli copilăreşti", în meciul cu CFR Cluj. ”Îmi dă mingea în picior şi intră în poartă"

Ricardo Grigore spune că Dinamo a făcut "greşeli copilăreşti", în meciul cu CFR Cluj. ”Îmi dă mingea în picior şi intră în poartă"

Dinamo București

Comentarii

Ricardo Grigore a declarat că Dinamo a pierdut pe "două greşeli copilăreşti" în meciul cu CFR Cluj, terminat cu scor 0-2.

Ricardo Grigore crede că Dinamo a pierdut pe "două greşeli copilăreşti"

Ricardo Grigore crede că Dinamo a pierdut în faţa celor de la CFR Cluj pe "două greşeli copilăreşti". Fundaşul de 21 de ani a gafat la primul gol dat de Debeljuh.

"Două greşeli copilăreşti, eu alunec, îmi dă mingea în picior şi intră în poartă, după aceea o fază la mijlocul terenului, nu reuşim să blocăm, intră în careu, penalty... Şi astea au făcut diferenţa.", a spus Ricardo după meci.

Ricardo Grigore a fost întrebat dacă mai speră să primească banii de la conducerea lui Dinamo.

"Nu ştiu. Iarăşi au spus că pe 21 decembrie e o şedinţă... nu mai îmi bat capul, că deja nu mai avem răbdare. Proxima semana, săptămâna viitoare...de câteva săptămâni nu prea i-am mai văzut la faţă. Ne-au lăsat în pace, au văzut că suntem într-o perioadă bună...Sperăm să se rezolve aceste probleme. Dacă nu vor fi ei, să vină altcineva din spate să finanţeze clubul, pentru că nu îmi imaginez fotbalul fără Dinamo.", a declarat Grigore.

Afla mai multe despre: ricardo grigore dinamo 

viewscnt
Articole similare