Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riccardo Piscitelli, în alertă în plină pandemie de COVID-19: "La început am crezut că este ceva mai liniştit. Am trăit în tensiune de când au închis Italia"

Riccardo Piscitelli, în alertă în plină pandemie de COVID-19: "La început am crezut că este ceva mai liniştit. Am trăit în tensiune de când au închis Italia"

Superliga

Comentarii

Portarul dinamovist Riccardo Piscitelli a declarat, pentru tuttomercatoweb.com, că în România nu sunt multe cazuri de coronavirus, dar s-au adoptat unele măsuri şi campionatul s-a oprit. Piscitelli are membrii familiei în Italia, însă el a precizat că ei respectă regulile şi sunt bine.

“La început am crezut că este ceva mai ‘liniştit’. În România nu s-a auzit nimic până în urmă cu aproximativ zece zile, doar vreo două cazuri. Am trăit în tensiune de când au închis Italia. Ai mei sunt din Seregno. Sunt bine, din fericire, dar pe de altă parte ei respectă regulile. Aici, în România, se închid centrele comerciale, magazinele, restaurantele. Sunt adoptate aceste măsuri, dar sunt puţine cazuri. Campionatul este întrerupt. Eu am cumpărat o minge pentru portari şi stau lângă un parc unde se află câteva ziduri ca să mă antrenez. Eu şi Jacopo Viola, portar care nu are echipă acum, dăm sfaturi şi recomandăm exerciţii portarilor care vor să facă ceva, mergem înainte cu un proiect în social media. Avem 100.000 de followers pe Instagram”, a menţionat Piscitelli. 

Miercuri a avut loc prima şedinţă prin videoconferinţă a Grupului de Lucru dedicat situaţiei competiţionale din România în contextul pandemiei Covid-19. În urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că cel mai apropiat termen pentru reluarea competiţiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai, dacă situaţia privind epidemia se va îmbunătăţi în jurul acestei date.

 

Afla mai multe despre: piscitellidinamocoronavirus 

viewscnt
Articole similare