Experiențe împreună.
You are here:

Riccardo Piscitelli s-a înţeles cu noua echipă! Unde ajunge după ce a plecat de la Dinamo

Riccardo Piscitelli s-a înţeles cu noua echipă! Unde ajunge după ce a plecat de la Dinamo
Comentarii

Fostul portar al lui Dinamo, Riccardo Piscitelli, şi-a găsit echipă, la câteva zile de despărţirea de clubul din "Ştefan cel Mare".

Portarul italian a avut locul de titular asigurat până la venirea lui Adrian Mihalcea pe banca alb-roşiilor, dar lucrurile s-au schimbat rapid. Riccardo Piscitelli a rămas tot mai des pe bancă, iar acesta şi-a reziliat contractul cu echipa din "Ştefan cel Mare".

Se pare că următoarea sa destinaţie va fi Portugalia. Ex-dinamovistul s-a înţeles cu Nacional Funchal, nou promovata în prima ligă, anunţă Sport.ro.

Riccardo Piscitelli nu a vrut să audă despre FCSB

Imediat după ce părţile s-au despărţit, au apărut informaţii conform cărora colegii săi au aflat că portarul ar urma să ajungă la FCSB, unde sunt deja Andrei Vlad, Toma Niga şi Mihai Udrea.

Totuşi, Riccardo Piscitelli a reacţionat şi a răspuns acestei informaţii pe pagina personala de Instagram: ”Vă mulţumesc pentru toate mesajele, apreciez enorm. Vreau să vă transmit foarte clar că nu există contacte cu vreo altă echipă din România”, a anunţat portarul italian.

Piscitelii a semnat cu Dinamo în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 27 de partide. Cota sa de piaţa este, în prezent, de 475.000 de euro.

27 de meciuri a jucat italianul la Dinamo în acest sezon.

 

viewscnt
Articole similare