Experiențe împreună.
You are here:

Ripensia Timişoara, gest superb: "Cu ajutorul vostru am reuşit să strângem 50.000 de lei, pe care i-am donat spitalului Victor Babeş"

Ripensia Timişoara, gest superb: "Cu ajutorul vostru am reuşit să strângem 50.000 de lei, pe care i-am donat spitalului Victor Babeş"

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Ripensia Timişoara a anunţat, miercuri, că în urma campaniei pe care a lansat-o în mediul online s-au strâns 50.000 de lei, sumă care a fost donată spitalului Victor Babeş din Timişoara, pentru a ajuta în lupta împotriva coronavirusului.

“Mulţumim! Campania continuă! Cu ajutorul vostru şi al Grupului de Sprijin pentru Rpensia, am reuşit să strângem 50 000 lei, pe care astăzi, 25.03.2020, i-am donat spitalului Victor Babeş. Campania continuă! Nu uitaţi că puteţi dona cu cardul (vezi mai jos). Orice sumă contează!”, se arată pe site-ul grupării tiimşorene.

Ripensia a făcut un apel la fani să doneze pentru ca personalul medical de la spitalul Victor Babeş să aibă echipamente de protecţie, echipamente medicale şi materiale de igienă pentru a se proteja şi a trata cât mai mulţi pacienţi infectaţi cu Covid-19.

“Donaţiile prin bancă se pot face în contul deschis la BRD:

RO29 BRDE 360S V503 0433 3600 pentru LEI

pe numele ASOCIAŢIA FOTBAL CLUB RIPENSIA TIMISOARA cod fiscal RO30468098”, se menţionează pe site-ul clubului.

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...