Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riqui Puig tot mai aproape de o plecare de la Barcelona. Puştiul crescut La Masia nu se înţelege deloc cu Koeman şi poate pleca la Arsenal

Riqui Puig tot mai aproape de o plecare de la Barcelona. Puştiul crescut La Masia nu se înţelege deloc cu Koeman şi poate pleca la Arsenal
Comentarii

Riqui Puig poate ajunge la Arsenal, unde set dorit de Mikel Arteta.

Riqui Puig este pe lista celor de la Arsenal

Riqui Puig (21 de ani) este pe lista celor de la Arsenal şi poate ajunge în Anglia la începutul lunii ianuarie. Puştiul crescut La Masia nu se înţelege deloc cu antrenorul Barcelonei, Ronald Koeman. Motivul pentru care cei doi nu se înţeleg este acela că Puig nu este foarte muncitor şi cumva se bazează mai mult pe talent, iar antrenorului olandez nu îi place acest lucru.

"Îmi plac oamenii care lucrează în fiecare zi pentru a se îmbunătăţi şi care profită de oportunităţi cu ambele mâini.", a spus Koeman cu privire la Riqui Puig.

"Uneori nu este vorba doar de calitate. Pot exista jucători care nu fac suficient antrenament pentru ca antrenorul să ofere oportunităţi.", a mai spus Ronald.

Puig poate ajunge în ianuare la Arsenal, fiind destinaţia cea mai probabilă pentru tânărul jucător al Barcelonei. Mikel Arteta îl poate aduce pe puştiul crescut La Masia, fiind în acest moment primul pe lista "Tunarilor", după ce transferul lui Aouar de la Lyon a căzut. Jucători pe care Arteta i-ar mai dori pe acelaşi post de mijlocaş ofensiv ar fi: Nkunku de la Leipzig, Brandt de la Dortmund şi Buendia de la Norwich.

Riqui Puig este evaluat la 20 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: riqui puig mikel arteta ronald koeman arsenal barcelona 

viewscnt
Articole similare