Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Riscă să-l irosească!" Steven Gerrard, avertizat de scoţieni în privinţa lui Ianis Hagi

"Riscă să-l irosească!" Steven Gerrard, avertizat de scoţieni în privinţa lui Ianis Hagi

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a fost folosit de Steven Gerrard (39 de ani) în banda dreaptă la ultimul meci, dar antrenorul scoţienilor este avertizat că astfel potenţialul românului ar putea fi irosit. Site-ul rangersnews.uk scrie despre modul în care Gerrard ar trebui să-l utilizeze pe Ianis pentru ca acesta din urmă să dea randament maxim pe teren.

Rangers a pierdut cu 2-1 meciul jucat cu Kilmarnock în deplasare, în ultima etapă a campionatului din Scoţia, iar Ianis Hagi a avut o evoluţie ştearsă. Asta pentru că Gerrard nu l-a folosit unde trebuie, cred cei de la Rangers News, care scriu că Ianis Hagi ar trebui să joace numai în rolul de mijlocaş ofensiv şi să nu fie blocat în benzi.

Dacă va continua să-l folosească în bandă, Gerrard îi va irosi potenţialul lui Ianis: "Managerul lui Rangers este în pericol să-l irosească pe Ianis Hagi, dacă va continua să-l mai joace în benzile terenului. Până acum, în întreaga carieră, Ianis a avut doar un rol de mijlocaş ofensiv. Blocat în bandă dreaptă, jucătorul în vârstă de 21 de ani, care este mai degrabă rafinat decât un jucător fizic, a părut adesea izolat. Au fost câteva atingeri frumoase careu au venit în momentele în care a apărut în centru, dar în general a avut un impact scăzut asupra jocului. Talentul este evident, a arătat la debut ce poate. Totuşi, se pare că Rangers a adus un jucător cu calitate, dar sistemul nu i se potriveşte. Dacă Gerrard continuă cu această abordare riscă să irosească un jucător de calitate", scriu cei de la Rangers News.

Ianis Hagi are ocazia să arate din nou ce poate într-un nou meci. Glasgow Rangers joacă sâmbătă, de la ora 17:00, împotriva lui Livingston, în etapa a 27-a din campionatul Scoţiei.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare