Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riscul asumat de Dan Petrescu la revenirea în Ardeal: "Lotul nu este cum vreau eu" Pierderile care atârnă cel mai mult

Riscul asumat de Dan Petrescu la revenirea în Ardeal: "Lotul nu este cum vreau eu" Pierderile care atârnă cel mai mult

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit la CFR la 10 luni de la momentul când antrenorul se bucura pentru titlul cucerit pe banca ardelenilor. Acum a preluat echipa din mers şi nu este complet mulţumit de lotul cu care trebuie să se bată pentru a-şi apăra supremaţia.

Petrescu a început mandatul precedent pe banca CFRului înaintea startului sezonului. Acum vine în Gruia după debutul play-off-ului.
 
"Nu mai este acelaşi lot pe care eu l-am lăsat, au plecat mulţi jucători au venit ceva jucători noi, Lang şi Males nu i-am antrenat în stagiunea trecută, sper să îi cunosc cât mai repede. În play-off din experienţa de anul trecut fiecare meci este ca o finală, CFR vine după o serie extradordinară şi presiunea este pe noi şi pe mine nu este uşor să câştigi totate meciurile în playoff, sper să reuşim să trecem cu brio peste sincope" a spus noul tehnician al ardelenilor. 
 
Ţucudean şi Culio sunt jucătorii pe care Petrescu nu poate conta deocamdată. 
 
"Este o problemă că lotul nu este cum vreau eu, aş fi vrut mai mulţi jucători care pot să joace în aceste meciuri, e foarte greu să folosim aceeaşi echipă, aş vrea una în campionat şi una în cupă sunt şi aceste jucători care nu mă ajută, sunt doi jucători exponenţiali pentru mine şi fotbalul pe care îl gândesc, am nevoie de cât mai mulţi jucători, cu siguranţă în următoarele partide voi debuta câţiva tineri" a mai declarat Petrescu.  
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: petresculottucudeanculiocfr cluj 

viewscnt
Articole similare