Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rival pentru Răzvan Marin în Eredivisie. Andrei Raţiu a semnat cu o fostă campioană a Olandei

Rival pentru Răzvan Marin în Eredivisie. Andrei Raţiu a semnat cu o fostă campioană a Olandei

Stranieri

Comentarii

Una rece, alta caldă pentru Andrei Raţiu. Convocat de Adrian Mutu la naţionala de tineret pentru meciul de verificare cu Farul, fundaşul nu a mai putut veni din cauza unei accidentări. În schimb, acesta a avut parte de un transfer. ADO Den Haag l-a împrumutat de la Villarreal.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Raţiu a fost în trecut şi pe lista lui Real Madrid B în urmă cu un an, dar acum a ajuns să joace în Olanda. Fundaşul dreapta care aparţine de Villarreal a fost împrumutat un sezon la ADO Den Haag. Olandezii au opţiunea de a îl cumpăra definitiv vara viitoare.

„Sunt foarte fericit că am am ajuns la ADO. Consider această mutare un pas înainte. Puteam să continui la fel de bine şi în Spania, dar faptul că am ajuns să joc în Olanda este cea mai bună alegere pentru mine. Voi da totul pentru acest club, pentru a răsplăti încrederea care mi s-a oferit. E o onoare să îmbrac acest tricou. Abia aştept să cunosc fanii de pe Cars Jeans Stadium şi, împreună, să avem parte numai de seri fericite”, a declarat Raţiu pentru site-ul oficial al lui ADO Den Haag.

 

 

Raţiu a crescut în Spania de la vârsta de şase ani, iar în ultimele trei sezoane a evoluat atât pentru echipa de seniori a lui Villarreal, cât şi pentru echipa B. La Den Haag a jucat în ediţia trecută de campionat şi Tudor Băluţă, fotbalist împrumutat de la Brighton.

La reprezentativa de tineret a României, Andrei Raţiu a bifat trei selecţii. ADO Den Haag are în palmares două titluri de campioană, în 1942 şi 1943.

Afla mai multe despre: ratiuden haag 

viewscnt
Articole similare