Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldinho a fost vizitat din nou de tatăl său, Rivaldo, la Constanţa. "Împreună este mult mai bine"

Rivaldinho a fost vizitat din nou de tatăl său, Rivaldo, la Constanţa. "Împreună este mult mai bine"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Profitând de faptul că echipa fiului său, Viitorul Constanţa, a fost eliminată de Sănătatea Cluj în "16-imile" Cupei României, şi că are fereastră în aceste zile în care se desfăşoară "optimile", fostul "Balon de aur", brazilianul Rivaldo şi luat familia şi a ajuns la Constanţa.

Viitorul Constanţa va întâlni vineri, 1 noiembrie, pe Chindia Târgovişte, pe teren propriu, aşa că Rivaldo a fost nevoit să se deplaseze în România pentru a-şi vizita fiul, nora şi nepoţelul. Nu este prima dată când îşi ia soţia, pe frumoasa Eliza Kaminski Ferreira, şi vine în ţară. A făcut-o şi pe vremea când Rivaldinho evolua la Dinamo Bucureşti, dar şi acum, în perioada Viitorul Constanţa. 

Soţia lui Rivaldo a postat două fotografii pe reţelele de socializare, cu un mesaj sugestiv: "Este timpul să ne bucurăm de acest trio pe care îl iubim atât de mult. Împreună este mult mai bine. Îmi iubesc familia".

Se pare că Rivaldo nu poate sta departe de nepoţelul său, aşa că vine în România de fiecare dată când îi permite timpul şi când fiul său, Rivaldinho, are un moment de relaxare din partea lui Gică Hagi. Zilele următoare, băiatul lui Rivaldinho, David, va împlini 2 ani de zile. Rivaldinho este căsătorit cu o frumoasă braziliancă, Gabriela Prado Mello, în vârstă de 22 de ani, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

"Ne-am cunoscut în şcoală. Ea a fost primea mea iubită, eu am fost primul ei iubit. Propunerea de căsătorie a venit în cea de-a 5-a noastră aniversare", declarat Rivaldinho, în presa din străinătate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare