Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rivaldinho a plecat de la Dinamo cu o afecţiune cronică!” Dezvăluiri incredibile făcute de bulgari


”Rivaldinho a plecat de la Dinamo cu o afecţiune cronică!” Dezvăluiri incredibile făcute de bulgari

Superliga

Comentarii

Rivaldinho suferă de o problemă medicală cronică, pe care ar fi dobândit-o din perioada în care juca pentru Dinamo, scrie presa bulgară. Fiul lui Rivaldo n-a reuşit să se impună nici la Levski Sofia, echipă la care s-a transferat în ianuarie 2018.

Atacantul brazilian a plecat de la Dinamo în ianuarie 2018 şi a semnat cu Levski Sofia, dar nici aici n-a jucat prea mult. A avut în total opt apariţii, timp în care a marcat o singură dată. În prezent, Rivaldinho are probleme medicale şi alternează antrenamentele la sală cu şedinţele de pregătire uşoare.

Site-ul Sportal.bg scrie că Rivaldinho ar suferi de o afecţiune cronică şi s-a ales cu ea din perioada petrecută la Dinamo: ”Fiul legendei Rivaldo suferă de o problemă cronică pe care a dobândit-o în timpul şederii sale la Dinamo. De aceea ”câinii roşii” s-au despărţit atât de uşor de el”, scriu cei de la Sportal.bg. Bulgarii nu oferă însă detalii despre afecţiunea care-l chinui pe Rivaldinho.

Potrivit sursei citate, cei de la Levski fac eforturi pentru a-l recupera pe atacantul brazilian. În cazul în care nu vor reuşi, contractul lui Rivaldinho va fi reziliat.

Afla mai multe despre: levski sofiadinamorivaldinho 

viewscnt
Articole similare