Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldinho, după ce a semnat cu Levski Sofia: "Tata m-a sfătuit să vin aici” + Ce a învăţat de la Cosmin Contra

Rivaldinho, după ce a semnat cu Levski Sofia: "Tata m-a sfătuit să vin aici” + Ce a învăţat de la Cosmin Contra
Comentarii

Brazilianul Rivaldinho s-a despărţit de Dinamo şi a semnat oficial cu Levski Sofia, din Bulgaria. Contractul cu nou sa echipă se întinde pe două sezoane şi jumătate.

Ajuns la noua sa echipă, fiul marelui Rivaldo a vorbit despre aşteptările pe care le are la noua sa echipă, dar şi despre experienţa de la Dinamo.

"Sunt foarte fericit să fiu aici, ştiu că suporterii vor fi alături de mine, i-am văzut şi am auzit multe despre ei. Suntem împreuna aici, suntem de aceeaşi parte şi alături de ei suntem mai puternici.

Ştiu că e un antrenor foarte bun aici, sper să ajut şi sper să învaţ multe aici. Am jucat la Mogi Mirim, la Boavista, Internacional şi Dinamo. Acum sunt la Levski şi vreau să câştig trofee, aceasta este ambiţia mea.

Vorbesc mereu cu tatăl meu, m-a sfătuit să vin aici, mi-a spus multe lucruri bune despre Bulgaria. Mi-a zis că ar fi o oportunitate bună pentru mine.

Toată cariera mea am jucat numar 9, vârf împins, dar la Dinamo am jucat şi numar 10. Cosmin Contra m-a învăţat să joc şi în spatele vârfului", a spus Rivaldinho.

Afla mai multe despre: rivaldinhodinamolevski sofia,  

viewscnt
Articole similare