Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo a analizat lupta la titlu din Liga I. Cine e favorita fostului mare fotbalist brazilian: "În opinia mea, are cele mai mari şanse"

Rivaldo a analizat lupta la titlu din Liga I. Cine e favorita fostului mare fotbalist brazilian: "În opinia mea, are cele mai mari şanse"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a făcut un prim pas greşit în cursa pentru titlu, 0-0, cu Sepsi, iar astăzi încep play-off-ul şi celelalte favorite la campionat, FCSB şi CFR Cluj.

Pentru prima dată în istorie, FCSB începe play-off-ul de pe prima poziţie. Roş-albaştrii au un singur punct peste CFR Cluj şi trei peste Universitatea Craiova, care are şi un meci mai mult disputat. Deşi fiul său, Rivaldinho, a plecat din Liga I, Rivaldo încă urmăreşte cu mare atenţie rezultatele din campionatul României.

"Formatul play-off-ului le ajută pe echipele care trebuie să recupereze puncte. Sunt 10 meciuri în plus de jucat, deci două meciuri cu fiecare rivală, aşa că ele trebuie să se concentreze tare acum pentru că partidele vor decide în mai mare măsură cine devine campioană.

Cred că CFR Cluj este favorită după ce a reuşit să câştige şi sezoanele precedente. FCSB şi Craiova sunt în luptă şi mă aştept la un play-off entuziasmant pentru a determina echipa campioană, dar Cluj este favorită în opinia mea" , a declarat Rivaldo pentru Betfair.

Afla mai multe despre: rivaldo 

viewscnt
Articole similare