Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo a anunţat unde se poate transfera Ianis Hagi după perioada de la Rangers: "Cred că va avea calităţi să joace acolo"

Rivaldo a anunţat unde se poate transfera Ianis Hagi după perioada de la Rangers: "Cred că va avea calităţi să joace acolo"

Stranieri

Comentarii

Marele Rivaldo susţine că fiului lui Gică Hagi, Ianis, are calităţile necesare pentru a face pasul în La Liga, după perioada pe care o va petrece la Rangers.

Rivaldo l-a urmărit pe viu pe Ianis Hagi, dar şi pe fiul său, Rivaldinho, pe vremea când internaţionalul român încă activa la Viitorul. De atunci, Ianis Hagi a avut o experienţă eşuată la Genk, dar i-a convins pe cei de la Rangers să ofere 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera. 

Fostul fotbalist al Barcelonei a susţinut că Ianis Hagi poate face pasul la un club important din Europa: "Ianis Hagi s-a transferat la un club mare cu o tradiţie grozavă şi cu fani entuziaşti. Rangers e unul dintre cele mai bune cluburi din Scoţia şi participă constant în cupele europene. Acum îl au şi pe popularul Steven Gerrard ca manager. E un vis pentru orice jucător să evolueze în Spania sau Anglia, iar Hagi face progrese, încet încet, şi cred că va avea calităţi să joace în Spania, curând. Momentan, se află la un club excelent, care îl va ajuta să se dezvolte în continuare", a declarat atacantul legendar pentru Adevărul

Ce salariu are Ianis Hagi la Rangers

Ianis Hagi se poate declara mulţumit, după transferul în Scoţia. Conform Footballstanfertavern.com, internaţionalul român va încasa 3 milioane de lire (3.3 milioane de euro) în următorii trei ani, însemnând 19.200 de lire pe săptămână. Media salariilor din lotul lui Rangers e de 12.500 de lire, 650.000 de lire pe an. 

Salariul oferit îl urcă pe Ianis Hagi şi în TOP-ul salariilor stranierilor. Nicolae Stanciu primeşte 2.5 milioane de euro pe an, fiind urmat de Vlad Chiricheş cu 2 milioane de euro pe an şi Ştefan Radu, cu 1.4 milioane de euro.  

Afla mai multe despre: ianis hagirivaldo 

viewscnt
Articole similare