Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo, fostul Balon de Aur, avertizează: "Cu tot respectul, asta trebuie să facă pentru a fi urmaşul lui Messi sau Ronaldo"

Rivaldo, fostul Balon de Aur, avertizează: "Cu tot respectul, asta trebuie să facă pentru a fi urmaşul lui Messi sau Ronaldo" galerie foto
Comentarii

Au trecut 20 de ani de când Rivaldo era cel mai bun fotbalist al planetei şi încânta publicul cu meciurile sale în tricoul Barcelonei. Acum, topurile sunt dominate de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi, însă fostul mare atacant brazilian ştie cine le poate călca pe urme celor doi.

"Nu există nicio urmă de îndoială că are calităţile de a ajunge cel mai bun fotbalist din lume", a declarat Rivaldo într-un interviu pentru Betfair despre Kylian Mbappe. Tatăl atacantului de la Viitorul, Rivaldinho, ştie ce trebuie să facă Mbappe pentru a fi cu adevărat la acelaşi nivel cu Messi şi Ronaldo. 

"Cu tot respectul pentru PSG, cred că trebuie să plece în Spania sau Anglia în viitor pentru a fi urmaşul lui Messi sau Ronaldo. Cei mai buni jucători trebuie să joace în cele mai bune campionate", a mai spus Rivaldo. 

Brazilianul a jucat timp de cinci ani la Barcelona şi şi-ar dori ca Mbappe să evolueze în viitorul în tricoul blaugrana, însă ştie că acest lucru este greu. Clubul de care se leagă cele mai multe speculaţii când vine vorba despre o eventuală plecare a lui Mbappe de la Paris este Real Madrid. Atât Florentino Perez, cât şi Zinedine Zidane, şi-l doresc pe tânărul francez pe "Santiago Bernabeu". 

La doar 20 de ani, Mbappe deja are o Cupă Mondială în palmares, pe lângă alte şase trofee la nivel de club, dintre care trei titluri de campion în Ligue 1. 

200 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kylian Mbappe, fotbalist care mai are contract cu PSG până în 2022. 

Afla mai multe despre: rivaldombappe 

viewscnt
Articole similare