Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo, mesaj special pentru Viitorul după succesul din Cupă. Vezi cum a reacţionat Deco la performanţa lui Hagi!

Rivaldo, mesaj special pentru Viitorul după succesul din Cupă. Vezi cum a reacţionat Deco la performanţa lui Hagi!

Fotbal intern

Comentarii

Succesul Viitorului în finala Cupe, 2-1 cu Astra, după prelungiri, a fost salutat inclusiv de câţiva jucători legendari din fotbalul mondial. Rivaldo şi Deco s-au numărat printre ei.

Rivaldo a fost primul care i-a felicitat pe jucătorii lui Gheorghe Hagi, lucru lesne de înţeles din moment ce fiul său joacă la echipa "Regelui" şi chiar a fost titular în meciul de sâmbătă seară.
 
"Felicitări, fiul meu, pentru titlul de campion al Cupei României. Întreaga echipă trebuie să fie felicitată", a scris Rivaldo pe o reţea de socializare, lângă o poză cu fiul său şi trofeul Cupei. Postarea a fost extrem de apreciată şi a generat multe comentarii. Inclusiv Ianis Hagi i-a răspuns fostului jucător al Barcelonei "Mulţumim, zeule!".
 
Postarea lui Rivaldo a făcut ca performanţa Viitorului să ajungă şi la alţi jucători de legendă din fotbalul mondial. Portughezul Deco a fost chiar printre primii care au ţinut să îl felicite pe Hagi şi pe jucătorii săi. Portughezul, fost jucător la Barcelona, a postat mai multe emoticoane reprezentând aplauze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parabéns meu filho @9rivaldinho pelo título de Campeão da Copa da Romenia. A equipe toda esta de parabéns.

A post shared by Rivaldo Ferreira (@rivaldooficial) on

 

Afla mai multe despre: rivaldodecocupa romanieirivaldinhohagiviitorul 

viewscnt
Articole similare