Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rivaldo şi-a felicitat fiul pentru dubla din meciul Chindia Târgovişte. "Aceasta este calea. Rămâi dedicat şi munceşte în continuare"

Rivaldo şi-a felicitat fiul pentru dubla din meciul Chindia Târgovişte. "Aceasta este calea. Rămâi dedicat şi munceşte în continuare"

Fotbal

Comentarii

Rivaldinho a reuşit o dublă, sâmbătă, în victoria echipei sale Viitorul Constanţa, scor 4-1, împotriva Chindiei, în etapa a 11-a play-out-ului. Brazilianul a intrat pe teren în minutul 59 şi avut nevoide doar de 24 de minute pentru a puncat de două ori.

Fostul "Balon de Aur", Rivaldo, este extrem de activ pe reţelele de socializare, mai ales când fiul său reuşeşte să marcheze pentru Viitorul Constanţa, aşa cum a fost şi cazul ieri, când Rivaldinho a ajuns la cota 11 în acest sezon.

În acest final de sezon, Hagi dă mai multe minute jucătorilor tineri din lot, aşa că Rivaldinho a fost păstrat pe banca de rezerve. Chiar şi aşa, intrat în minutul 59, brazilianul a avut mai puţin de 25 de minute pentru a marca de două ori în poarta Chindiei.

Rivaldo şi-a felicitat fiul pe Instagram, acolo unde i-a transmis urmaşului său un mesaj de încurajare: 

"Felicitări, fiul meu Rivaldinho, pentru victorie şi pentru cele două goluri. Aceasta este calea, rămâi dedicat şi continuă să munceşti. Dumnezeu să te binecuvânteze", a scris fostul atacant al Barcelonei.

 

VIDEO Cele două goluri marcate de Rivaldinho contra Chindiei:

Min. 72: Rivaldinho marcheayă pentru 3-1.

Min. 83: Rivaldinho majorează scorul la 4-1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare