Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Riyad Mahrez ar putea pleca de la Manchester City. Două forţe ale Europei sunt interesate de serviciile sale

Riyad Mahrez ar putea pleca de la Manchester City.  Două forţe ale Europei sunt interesate de serviciile sale

Manchester City

Comentarii

Riyad Mahrez este unul dintre cele mai scumpe transferuri făcute de Manchester City. Cu toate acestea, el ar putea părăsi gruparea antrenată de Pep Guardiola.

Conform ESPN, care citează site-ul Calciomercato, Manchester City s-ar putea despărţi de Riyad Mahrez, fotbalist pe care îl transferase de la Leicester pentru 65 de milioane de euro.

Aceeaşi sursă notează că Juventus Torino, dar mai ales Paris Saint Germain sunt interesate de transferul algerianului. Mahrez ar vrea şi el să încerce o nouă aventură profesională, preferabil într-o altă ţară.

În vârstă de 29 de ani, fotbalistul născut în Franţa, la Sarcelles, are 80 de meciuri în tricoul lui Manchester City şi 21 de goluri. El a evoluat timp de cinci sezoane la Leicester,f ormaţie pentru care a marcat de 48 de ori în 179 de meciuri.

60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mahrez în acest moment. PSG ar putea acoperi mai mult de jumătate din sumă, dar City nu vrea să se despartă de algerian pentru mai puţin de 50 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: riyad mahrezmanchester city 

viewscnt
Articole similare