Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roadele calificării CFR-ului în primăvara europeană. FOTO | Arlauskis, inclus în echipa ideală a fazei grupelor Europa League!

Roadele calificării CFR-ului în primăvara europeană. FOTO | Arlauskis, inclus în echipa ideală a fazei grupelor Europa League!galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană din Europa League, joi, după ce a învins-o pe Celtic cu 2-0 în Gruia, iar la finalul fazei grupelor, cei de la InStat au anunţat echipa ideală din grupe. În primul "11" şi-a făcut loc şi un jucător de la CFR. Este vorba despre Giedrius Arlaukis (32 de ani), portarul campioanei României şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai "feroviarilor".

Cu Arluksis începe echipa ideală a fazei grupelor din Europa League, în opinia celor de la InStat. "Arla" a strâns 299 de puncte InStat, iar primul "11" e completat de Rantl (319), Mustafi (325), Fazio (317), Tierney (319), fundaşi, apoi la mijloc sunt Koopmeiners (300), Bruno Fernandes (335) şi Kostic (305), iar în atac sunt Idrissi (329), Dzeko (323) şi Saka (334).

Arlaukis, unul dintre oamenii de bază ai CFR-ului, a jucat toate meciurile din grupa E a Europa League şi n-a lut gol în dublă mansă cu Rennes. Portarul a reuşit să păstreze poarta intactă şi în partida care a adus primăvara europeană la Cluj-Napoca, 2-0 cu Celtic, în Gruia. Cele trei meciuri fără gol primit în grupe l-au propulsat pe Arlaukis în echipa ideală a fazei grupelor, conform celor de la InStat.

 

Afla mai multe despre: arlauskiscfr clujechipa idealaeuropa league 

viewscnt
Articole similare