Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rob Gronkowski, legenda NFL, revine în sportul de înaltă performanţă. Fostul mare jucător de fotbal american va debuta la Telekom Sport

Rob Gronkowski, legenda NFL, revine în sportul de înaltă performanţă. Fostul mare jucător de fotbal american va debuta la Telekom Sport

Sporturi americane

Comentarii

Rob Gronkowski (30 de ani) a semnat cu WWE. După opt sezoane petrecute în NFL, fostul star al lui New England Patriots a ales să treacă la wrestlingul profesionist.

Retras la doar 29 de ani din fotbalul american, Rob Gronkowski a câştigat de-a lungul carierei trei „Super Bowl-uri”, în care a marcat de fiecare dată, el având de altfel în palmares cinci asfel de finale. 

După un parteneriat excepţional avut pe teren cu Tom Brady, „Gronk” a decis să se retragă în urmă cu un an.

Rob Gronkowski a semnat cu WWE 

Presa din Statele Unite ale Americii a speculat că retragerea sa rapidă din fotbalul american a venit din cauza numeroaselor lovituri suferite la cap. „Gronk” nu va fi însă la prima apariţie în wrestling. El cocheta cu WWE şi în perioada când juca la New England Patrios.

Fostul tight end a apărut la WrestleMania 33, în 2017, atunci când l-a ajutat pe Mojo Rawley, cel care îi este foarte bun prieten, să câştige meciul „Andre the Giant  Memorial Battle Royal”.

Rob Gronkowski a semnat cu WWE 

Conform jurnalistului Tony Maglio de la The Wrap, Gronkowski va debuta chiar la ediţia de săptămâna următoare a SmackDown-ului, el urmând să fie prezent şi în Tampa, la WrestleMania 36.

Debutul lui Rob Gronkowski va putea fi urmărit în exclusivitate la Telekom Sport 3 şi pe telekomsport.ro, ediţia respectivă de SmackDown fiind difuzată în România pe 29 martie, de la ora 23:00.

 

Afla mai multe despre: rob gronkowskiwwenflnew england patriots 

viewscnt
Articole similare