Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robben NU crede în miracole! Reacţia dezarmantă prin care starul lui Bayern şi-a enervat antrenorul

Robben NU crede în miracole! Reacţia dezarmantă prin care starul lui Bayern şi-a enervat antrenorul
Comentarii

Olanda are nevoie de un miracol pentru a se mai califica la CM 2018, iar cu o etapă înainte de finalul preliminariilor mai are doar şanse teoretice de a prinde un loc de baraj pentru turneul final.

Clasată pe locul 3 în Grupa A, după Franţa şi Suedia, "Portocala Mecanică" trebuie să învingă la scor naţionala nordica - 7-1 sau mai mult, în ultimul meci al grupei.
 
Iar Arjen Robben e convins că Olanda nu mai are nicio şansă de calificare şi a spus asta public după victoria cu Belarus, scor 3-1. "Nu ne-a venit să credem că au bătut atât de rău (n.r. Suedia - Luxemburg 8-0). După acel rezultat nu aveam ce să mai facem decât să ieşim cu pieptul în faţă de pe teren. Dar să învingem Belarus cu 8-0 era imposibil. Şi la fel de imposibilă e o victorie cu 7-0 cu Suedia. Nu se va întâmpla", a declarat Robben.
 
Iar replica selecţionerului Dick Advocaat a venit imediat: "E ciudat ce spune Robben. N-am să spun niciodată că e imposibil. Este posibil! Va fi extrem de greu, dar nu s-a terminat. Trebuie să jucăm".

Afla mai multe despre: arjen robbenolanda,  

viewscnt
Articole similare