Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robbie Williams va cânta în deschiderea Cupei Mondiale: ”Va fi o petrecere de neuitat!” Cine mai urcă pe scenă

Robbie Williams va cânta în deschiderea Cupei Mondiale: ”Va fi o petrecere de neuitat!” Cine mai urcă pe scenă

Cupa Mondială

Comentarii

Robbie Williams va cânta în deschiderea Campionatului Mondial din Rusia. Pe scenă va urca şi cantăreaţa de operă Garifullina, dar şi fostul brazilian Ronaldo.


Cei trei vor fi principalele atracţii ale ceremoniei de deschidere a Cupei Mondiale, programată joi, pe stadionul Luzhniki, din Moscova. După spectacolul atent pregătit de ruşi va avea loc meciul de deschidere  Rusia-Arabia Saudită.

Williams va cânta în duet cu Garifullina. Cantăreţul britanic a declarat: "Sunt atât de fericit să revin în Rusia pentru un spectacol pe care îl numesc unic. Am făcut multe în cariera mea, dar să "deschid" Cupa Mondială de fotbal, care se desfăşoară în faţa a 80 de mii de fani, a fost întotdeauna un vis pentru mine, va fi o petrecere de neuitat”.



FIFA anunţă că această ceremonie de deschidere a Cupei Mondiale va fi foarte "muzicală" şi va avea loc doar cu o jumătate de oră înainte de începerea meciului de deschidere, programat la ora 17:00. Ceremonia a fost creeată de Felix Mikhailov, considerat un adevărat specialist în astfel de spectacole.

articol scris de Diana Bostan
 

Afla mai multe despre: robbie williamsrusiacupa mondialarusiaarabia saudita 

viewscnt
Articole similare