Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Glinţă, după realizarea baremului pentru JO: ”Mă bucur că pot fi deschizător de drum pentru ceilalţi sportivi români”

Robert Glinţă, după realizarea baremului pentru JO: ”Mă bucur că pot fi deschizător de drum pentru ceilalţi sportivi români”

Alte sporturi

Comentarii

Robert Glinţă s-a întors în ţară calificat la jocurile olimpice de la anul. A terminat în 53.70 proba de 100 e metri de la concursul de cupa mondiaîă din china şi a devenit primul român sigur de participarea în Japonia. Glinţă a mai participat şi la ediţia de la Rio când avea 18 ani şi a prins finala la 100 spate.

”Mă bucur că pot fi deschizător de drum pentru ceilalţi sportivi români, că am făcut pasul acesta cu foarte mare încredere pentru că pentru mine nu era un obstacol extraordinar de mare, de aceea nu simt că am realizat cine ştie ce, pentru mine este cel mai important ce se va întâmpla la Tokyo”, a spus Glinţă la revnirea în ţară.

”Avem un Robert Glinţă în creştere, este pe un trend ascendent, ne bucură fiecare perioadă acumulată, gândul nostru este pregnant pe Jocurile Olimpice de anul viitor şi pentru Jocuri construim”, a spus Silviu Anastase.

Afla mai multe despre: glintanatatie 

viewscnt
Articole similare