Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Ilyes supărat pe golul primit din offside. Antrenorul secund al celor de la Sepsi este, totuşi, mulţumit de punct. "Am luat un gol din offsaid, dar per total am meritat acest punct."

Robert Ilyes supărat pe golul primit din offside. Antrenorul secund al celor de la Sepsi este, totuşi, mulţumit de punct. "Am luat un gol din offsaid, dar per total am meritat acest punct."

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Robert Ilyes a stat pe banca celor de la Sepsi, pentru că Leo Grozavu are coronavirus. Antrenorul secund este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor săi şi de puncyl luat ci Viitorul, dar este supărat pentru golul primit din offside.

Robert Ilyes supărat pe golul primit din offside

Antrenorul secund al celor de la Sepsi l-a înlocuit, în partida împotriva Viitorului, pe Leo Grozavu, care are coronavirus. Robert Ilyes a ieşit la declaraţii după meciul terminat cu scor 3-3 şi a vorbit despre partida terminată la egalitate, despre nemulţumirea cu privire la golul luat din offside şi despre fotbaliştii celor de la Spesi.

 

"Incredibil. Ştiind situaţia noastră, că suferim de lipsa jucătorilor, dar astăzi pot să spun că am nişte jucători de caracter, şi-au arătat adevărata valoare. 

"Trebuie să ne uităm unii în ochii celorlalţi şi să fim mândri de ce rezultate am făcut până acum. Efectiv, caracterul jucătorilor a adus acest punct nesperat. 

"Am făcut un joc perfect. Din păcate, au fost şi nişte nesincronizări în apărare, am înţeles că am luat şi un gol din offsaid, dar per total am meritat acest punct.", a declarat Robert Ilyes după meci.

 

În partida din etapa cu numărul 19 din Liga 1, dintre FC Viitorul şi Sepsi, meci terminat 3-3, au marcat Luckassen ‘8, ’45 şi Ciobanu ’84 (penalty) pentru gazde, respectiv Gonzales ’18, Mitrea ’48 (penalty) şi Safranko ‘90+1 pentru oaspeţi.

Sepsi este pe locul 4 în campionat şi are 32 de puncte în cele 19 meciuri jucate.

Afla mai multe despre: robert ilyes 

viewscnt
Articole similare