Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Jitaru şi Albert Biro au medaliile asigurate la Campionatele Europene de senori Under 22 la box

Robert Jitaru şi Albert Biro au medaliile asigurate la Campionatele Europene de senori Under 22 la box

Box

Comentarii

Medaliat cu aur la ediţia din 2017 a Campionatelor Europene de senori Under 22 la box, românul Robert Jitaru (categoria 56 kg) şi-a asigurat un loc pe podiumul de premiere şi la ediţia din acest an, găzduită de municipiul Târgu Jiu. Albert Biro (81 kg) şi-a asigurat şi el prezenţa în semifinalele

Pugilistul legitimat la CSA Steaua şi-a asigurat prezenţa în semifinalele competiţiei după ce s-a impus joi în faţa rusului Ruslan Belousov, printr-o decizie la puncte. A fost un meci frumos, între doi boxeri tehnici, din care românul a ieşit învingător. Robert Jitaru, sportiv format la Brăila de George Perţea, cel care i-a stat în colţ la Târgu Jiu alături de Valentin Vrânceanul, îl va întâlni în semifinale pe bulgarul Panev Boyan Asenov, care a trecut în sferturile de finală de belarusul Nikalai Shakh.

După Robert Jitaru (56 kg), şi Albert Biro (81 kg) şi-a asigurat prezenţa în semifinalele Campionatelor Europene de box pentru seniori Under 22 de la Târgu Jiu.

Pugilistul de la SCM Bacău, antrenat de Relu Auraş, a reuşit o victorie mare în sferturile de finală, în faţa rusului Sergei Muraşev. Meciul a fost pe muchie de cuţit, iar victoria partajată în favoarea boxerului român spune totul despre cum s-au desfăşurat ostilităţile în ring.

În semifinale, Albert Biro îl va întâlni pe ucraineanul Stepan Hrekul.

 

Afla mai multe despre: boxcampionatele europene u 22box u22,  

viewscnt
Articole similare