Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Lewandowski, cuvinte superbe despre Jurgen Klopp: "A fost un profesor dur, dar te făcea să dai totul"

Robert Lewandowski, cuvinte superbe despre Jurgen Klopp: "A fost un profesor dur, dar te făcea să dai totul"
Comentarii

Câştigător al premiului pentru cel mai bun jucător al anului 2020, la gala organizată de FIFA, Robert Lewandowski a ţinut să-i mulţumească încă o dată lui Jurgen Klopp.

Polonezul s-a aflat sub conducerea lui Klopp între 2010 şi 2014, cât timp a evoluat pentru Borussia Dortmund.

''A fost un profesor dur, unul care este strict cu tine, care pune presiune pe tine şi care vrea să dai totul, să dai ce ai mai bun'', a spus Lewandowski.

Klopp l-a descoperit pe Lewandowski la Lech Poznan, în liga poloneză. Patru ani mai târziu, în 2014, tânărul talent polonez devenea deja unul dintre cei mai buni atacanţi europeni când a părăsit zona Ruhr pentru a semna cu Bayern Munchen. Anul următor, Klopp a plecat la Liverpool.

''Klopp nu era mulţumit să aibă un elev de nota 9, el dorea un elev de nota 10. Nu pentru el, ci pentru tine dorea acest lucru. Simplul fapt de a juca pentru Bayern Munchen este o adevărată experienţă de învăţare, deoarece cerinţele sunt atât de mari, iar clubul este atât de profesionist, încât trebuie să te ridici la nivelul cerut'', a arătat Lewandowski.

În 2020, Lewandowski a câştigat cu Bayern campionatul, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor, a fost desemnat cel mai bun jucător al sezonului în Bundesliga şi cel mai bun jucător al anului de către UEFA şi FIFA. 

Afla mai multe despre: lewandowskibayern munchen 

viewscnt
Articole similare