Experiențe împreună.
You are here:

Robert Lewandowski la momentul adevărului: "Cristiano şi Sergio Ramos m-au vrut la Real Madrid!"

 Robert Lewandowski la momentul adevărului: "Cristiano şi Sergio Ramos m-au vrut la Real Madrid!"

Bayern Munchen

Comentarii

Atacantul polonez, Robert Lewandowski, a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost într-adevăr la un pas să ajungă la Real Madrid.

Atacantul formaţiei Bayern Munchen s-a confesat celor de la Sport şi a explicat că ar fi putut face un cuplu de vis cu Ronaldo la Real Madrid.

"Dacă poţi ajunge într-un campionat precum cel spaniol, într-adevăr eşti un jucător bun, mai ales dacă ajungi la una dintre echipele de top. Sunt la unul dintre cele mai mari cluburi ale lumii, avem un nivel foarte ridicat şi aici, iar atunci când joci la un club ca Bayern Munchen totul este mult mai uşor" a explicat super golgeterul polonez.

Întrebat dacă este adevărat că Ramos şi Cristiano i-au cerut să vină la Real Madrid, Lewa a zâmbit: "Este. Dar şi aici unde sunt eu, am fost capabil să-mi duc echipa spre cele mai înalte culmi. Şi sper să o pot face în continuare" a mai spus Lewandowski. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe