Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Lewandowski, tentat să plece de la Bayern şi să semneze cu un club uriaş din Europa! Atac letal pentru clubul care-l cumpără

Robert Lewandowski, tentat să plece de la Bayern şi să semneze cu un club uriaş din Europa! Atac letal pentru clubul care-l cumpără

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski (32 de ani), "maşinăria" de goluri a lui Bayern Munchen, e tentat de o despărţire de formaţia bavareză cu care a câştigat din nou titlul în Bundesliga.

Lewandowski a egalat, sâmbătă, un recon deţinut de Gerd Muller, de 40 de goluri marcate într-un singur sezon, iar la finalul actualei stagiuni ar putea pleca de la Bayern. Polonezul se află în Bavaria din 2014, de când a venit liber de contract de la Borussia Dortmund, iar agentul său l-a proprus pe la mai multe cluburi mari din Europa.

L'Equipe susţine că Lewandowski e tentat să plece de la Bayern la vară, când perioada de transferuri se va redeschide, deoarece vrea să încerce o nouă provocare. "Acum ori niciodată", susţine sursa citată, care notează faptul că super atacantul polonez e interesat să se alăture celor de la PSG.

Dacă va ajunge la PSG, Robert Lewadowski ar urma să facă parte dintr-un trio de atac letal, alături de Neymar şi Mbappe.

Vârful de atac din Polonia a marcat 47 de goluri şi a livrat nouă pase de gol în 39 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon pentru Bayern Munchen. În palmares, Robert Lewandowski a câştigat şapte titlur de campion cu Bayern, trei Cupe ale Germaniei, patru Supercupe ale Germaniei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi un Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: lewandowskibayernplecarepsg 

viewscnt
Articole similare