Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robert Licu este noul antrenor al echipei feminine de handbal Rapid Bucureşti

Robert Licu este noul antrenor al echipei feminine de handbal Rapid Bucureşti

Handbal

Comentarii

Fostul internaţional român Robert Licu este noul antrenor al echipei feminine de handbal Rapid Bucureşti, a anunţat gruparea giuleşteană prin intermediul unui comunicat de presă.

Robert Licu a semnat un contract valabil până la finele acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an competiţional. Obiectivul stabilit pentru Licu şi echipa feroviară este promovarea în Liga Naţională şi un parcurs cât mai lung în Cupa României.

Robert Licu este unul dintre marii jucători români şi unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei naţionale a României. În 254 de selecţii, Robert Licu a marcat 1.054 de goluri. Robert Licu a candidat şi la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal. El a jucat pe postul de inter dreapta, fiind dublu campion naţional, câştigător a două Cupe ale României, dar şi medaliat cu bronz la Campionatul Mondial cu naţionala.

Peste hotare s-a remarcat în Germania, acolo unde a făcut carieră la o echipă de talie precum Magdeburg. A mai jucat la Eisenach sau Scwerin, iar în palmares are Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei.

Tatăl său, Ghiţă Licu, a făcut parte din generaţia de aur a handbalului românesc (1967-1974), fiind triplu campion mondial.

Miercuri, la Sala Polivalentă ”Rapid”, Robert Licu a condus primul antrenament al echipei Rapid.

"Pe această cale, conducerea CS Rapid Bucureşti mulţumeşte unei rapidiste adevărate, Alina Dobrin, care, în perioada de interimat, s-a dedicat necondiţionat echipei şi a asigurat continuitatea pe banca tehnică. Mulţumim Alina pentru toate eforturile făcute şi te aşteptăm în continuare alături de handbalistele din Giuleşti!", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: rapidhandballicu 

viewscnt
Articole similare