Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto D'Aversa, afirmaţie curajoasă după Parma - Inter 1-2! Ce a spus despre Valentin Mihăilă şi Dennis Man: "Să fim mai hotărâţi" VIDEO

Roberto D'Aversa, afirmaţie curajoasă după Parma - Inter 1-2! Ce a spus despre Valentin Mihăilă şi Dennis Man: "Să fim mai hotărâţi" VIDEO

Serie A

Comentarii

Antrenorul Roberto D'Aversa susţine că Parma se poate salva de la retrogradare, în ciuda presiunii fanilor, care-i cer demisia. Tehnicianul a vorbit şi despre românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după înfrângerea cu Inter, scor 2-1.

VIDEO | Mihăilă şi Man au jucat în Parma - Inter 1-2

Românii Parmei au jucat câte o repriză. Dennis Man a evoluat în prima şi a fost înlocuit în minutul 46 cu Valentin Mihăilă, după ce primul a acuzat o accidentare minoră. După pauză, Inter a făcut 2-0, dar gazdele au sperat să ia un punct după golul lui Hernani. 

La finalul partidei, Roberto D'Aversa a analizat meciul, şansele de salvare de la retrogradare şi i-a amintit şi pe jucătorii români de sub comanda sa: "Am făcut un joc aproape excelent. Kurtic şi Man au avut ocazii importante în prima repriză, iar pe final puteam forţa egalarea cu încă o fază fixă. Atunci când faci o greşeală în Serie A, oricât de mică ar fi, eşti pedepsit.

Nu văd de ce nu am putea să evităm retrogradarea, mai ales dacă ţinem cont de modul în care am jucat astăzi. Să nu uităm că jucăm fără vârf în acest moment, Pelle şi Inglese încă nu sunt pregătiţi 100%. Echipa s-a prezentat bine astăzi. Îmi pare rău că după un asemenea joc nu am obţinut măcar un punct.

Din păcate, facem greşeli care ne costă şi luăm goluri absurde pentru o echipă care luptă să evite retrogradarea. Trebuie să fim mai hotărâţi în atac, Mihăilă putea şuta în câteva rânduri", a spus Roberto D'Aversa, după Parma - Inter, conform Corriere dello Sport.

Parma rămâne pe penultimul loc în Serie A, cu 15 puncte, cu şase puncte mai puţine decât Cagliari, care ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în prima ligă. 

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaparma 

viewscnt
Articole similare