Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto D'Aversa, antrenor Parma: "Mihăilă nu s-a simţit foarte bine nici la echipa naţională"

Roberto D'Aversa, antrenor Parma: "Mihăilă nu s-a simţit foarte bine nici la echipa naţională"

Fotbal

Comentarii

Mihăilă a înscris pentru România cu Macedonia de Nord, meci în care a fost folosit 76 de minute. Cu Germania şi Armenia, Mihăilă a fost folosit în total 75 de minute.

Valentin Mihăilă va rata meciul cu AC Milan din Serie A după ce s-a accidentat la antrenamentul Parmei de luni. Antrenorul Parmei a discutat cu presa din Italia şi a informat că jucătorul român a venit cu probleme după ce a fost convocat la echipa naţională a României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Mihăilă a înscris pentru România cu Macedonia de Nord, meci în care a fost folosit 76 de minute. Cu Germania şi Armenia, Mihăilă a fost folosit în total 75 de minute.

"Mă aşteptam la întrebarea despre Mihăilă, pentru că au fost multe discuţii legate de timpul care îi este oferit de antrenor. Nu-mi place să discut individual, dar, când am ajuns eu aici, Mihăilă avea un singur meci. După aceea, a strâns un număr important de meciuri, pentru că are calităţi extraordinare. Mihăilă nu s-a simţit foarte bine nici la echipa naţională, s-a întors de acolo cu mari probleme. A jucat cu infiltraţii, iar noi am încercat să-l protejăm.

În ceea ce priveşte atacul, suntem bine din punct de vedere numeric. Îi avem la dispoziţie pe Gervinho, Man, Pelle, Traore, de la Primavera, dar şi pe Cornelius. Corneliu este disponibil, dar nu pentru 90 de minute, aşa că vom discuta cu medicul", a declarat D'Aversa, potrivit celor de la forzaparma.it.

Articol postat de ANDREI BADEA

 

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare