Experiențe împreună.
You are here:

Roberto De Zerbi, încântat de transferul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo. Cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român

Roberto De Zerbi, încântat de transferul lui Vlad Chiricheş la Sassuolo. Cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român
Comentarii

Antrenorul echipei Sassuolo, Roberto De Zerbi, are doar cuvinte de laudă pentru Vlad Chiricheş.

"Chiricheş este exact ce aveam nevoie. Ştie foarte bine jocul, are experienţă şi aduce un plus de valoare lotului nostru", a declarat Roberto De Zerbi, într-o conferinţă de presă.

Vlad Chiricheş poate debuta la noua sa echipă duminică seară. AS Roma - Sassuolo se vede în direct la Telekom Sport 2, duminică, de la 19:00.

Chiricheş la Sassuolo: Aveam nevoie de această provocare

Vlad Chiricheş a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că avea nevoie de o provocare ca trecerea sa la Sassuolo şi că speră să înscrie şi la această echipă, aşa cum a făcut-o la alte grupări, relatează tuttomercatoweb.com.

“Este o experienţă nouă, aveam nevoie de această provocare şi sunt bucuros că sunt aici. Sunt aici (în Italia) de patru ani şi mă pot adapta la orice. Nu am jucat atunci când mă aşteptam. Sunt aici ca să joc, ca să fac un sezon bun şi sper că va fi un an frumos pentru toţi. Aveam nevoie de o nouă provocare. I-am întrebat pe prietenii mei de Sassuolo şi toţi mi-au vorbit de bine. Este un club puternic, cu un antrenor foarte bun şi aceste lucruri m-am convins să vin. La Napoli am avut accidentări. A fost o perioadă cu Sarri mai dificilă. Este greu să îţi regăseşti ritmul după accidentări. Pe unde am fost am reuşit să înscriu. Sper să marchez şi aici”, a spus Chiricheş.

Vlad Chiricheş a fost împrumutat la începutul acestei luni de Napoli la Sassuolo, pentru un sezon.

viewscnt
Articole similare