Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roberto Martinez plănuia să oragnizeze o vizită cu familiile jucătorilor belgieni la Euro, dar s-a lovit de un refuz: ”UEFA o interzice”

Roberto Martinez plănuia să oragnizeze o vizită cu familiile jucătorilor belgieni la Euro, dar s-a lovit de un refuz: ”UEFA o interzice”

EURO 2020

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Roberto Martinez a dezvăluit că dorea să organizeze o vizită cu familiile jucătorilor săi în cantonament, însă UEFA l-a refuzat.

Roberto Martinez plănuia să oragnizeze o vizită cu familiile jucătorilor belgieni la Euro

Selecţionerul Roberto Martinez a dorit să organizeze o întâlnire a jucătorilor cu familiile lor în cantonamentul naţionalei Belgiei de la Tubize, dar UEFA a refuzat."Nu vom putea organiza o zi cu familiile pentru că UEFA o interzice", a spus el, într-o conferinţă de presă, potrivit lesoir.be.

Belgia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a câştigat toate meciurile disputate în Grupa B, 3-0, cu Rusia, 2-1, cu Danemarca, şi 2-0, cu Finlanda. Următorul meci al elevilor lui Martinez va avea loc la Sevilla, duminică, împotriva unei ocupante de loc 3 din altă grupă.

Lukaku a fost talismanul ”diavolilor roşii” la turneul final, cu trei goluri marcate în cele trei meciuri disputate în grupe. Atacantul lui Inter a impresionat în atacul belgian şi se luptă pentru Gheata de Aur a Campionatului European, cu Cristiano Ronaldo, Patrick Schick, Ciro Immobile, Gini Wijnaldum şi nu numai.

Afla mai multe despre: euro 2020belgiaroberto martinez 

viewscnt
Articole similare