Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robin van Persie, aproape de revenirea la Arsenal, după ce a plecat cu scandal în 2012. Dezvăluirea făcută în Anglia

Robin van Persie, aproape de revenirea la Arsenal, după ce a plecat cu scandal în 2012. Dezvăluirea făcută în Angliagalerie foto

Arsenal

Comentarii

Robin van Persie (37 de ani) s-a retras din activitate în 2019, dar cu câţiva ani înainte de a agăţa ghetele în cui, a fost la un pas să revină la Arsenal Londra, echipă de la care a plecat în 2012. Dezvăluirea a fost făcută de fostul antrenor al "tunarilor", Arsene Wenger.

În iulie 2012, van Persie a anunţat că nu îşi mai prelungeşte contractul cu Arsenal, iar gruparea londoneză a fost nevoită să îşi vândă cel mai de preţ star. O lună mai târziu, fanii "tunarilor" erau în şoc, aflând că olandezul s-a înţeles cu Manchester United, una dintre rivalele lui Arsenal. 

Timpul a trecut, van Persie a înscris împotriva lui Arsenal, a câştigat titlul cu United şi a devenit tot mai detestat pe Emirates Stadium, însă la finalul aventurii sale la United, în 2015, a dorit să revină la Londra, însă s-a lovit de refuzul lui Arsene Wenger. 


Robin van Persie, aproape de revenirea la Arsenal, după ce a plecat cu scandal în 2012. Dezvăluirea făcută în Anglia

  • 132 de goluri a marcat atacantul în 278 de meciuri pentru Arsenal 
  • 30,7 milioane de euro a plătit, în total, Manchester United pentru transferul său 

"M-a sunat în 2015 pentru că a vrut să se întoarcă, dar acest lucru era imposibil. Era la finalul carierei, iar noi investeam în tineri", a declarat Wenger, potrivit publicaţiei Mirror. 

După plecarea de la Manchester United, van Persie a mai jucat la Fenerbahce şi Feyenoord. În acest moment, olandezul face parte din staff-ul echipei din Eredivisie. 

 

Afla mai multe despre: robin van persiewenger 

viewscnt
Articole similare