Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Robinho, condamnat la nouă ani de închisoare cu executare pentru viol! Sentinţa e definitivă

Robinho, condamnat la nouă ani de închisoare cu executare pentru viol! Sentinţa e definitivă
Comentarii

Robinho (37 de ani), fostul star al lui Real Madrid sau AC Milan, a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, pentru fapte care datează din 2013. La acea vreme, brazilianului juca în Serie A, la AC Milan, şi ar fi violat o femeie alături de alţi cinci prieteni, într-un club de noapte.

Robinho, condamnat la nouă ani de închisoare cu executare pentru viol! Sentinţa e definitivă

Miercuri, un tribunal din Roma a decis condamnarea lui Robinho la nouă ani de închisoare pentru viol, faptă petrecută în 2013, pe vremea când juca în Serie A, la AC Milan. La finalul unei audieri care a durat 30 de minute, instanţat s-a pronunţat şi l-a condamnat pe Robinho şi un prieten de-al său, Ricardo Falco, la nouă ani de închisoare, potrivit Foot Mercato.

Robinho şi Ricardo Falco au fost condamnaţi pentru fapte care datează din februarie 2013, când, într-un club de noapte, alături de alţi patru prieteni brazilieni, aceştia ar fi violat o femeie, susţine sursa citată. Ceilalţi patru brazilieni au plecat din Italia între timp, în timpul procesului, pentru că nu au fost acuzaţi.

Robinho a susţinut că femeia care îl acuză pe el şi pe prietenul său era beată în acel moment din 2013, însă Foot Mercato susţine că pe hainele victimei s-au găsit urme de lichid seminal aparţinând lui Ricardo Falco. Tribunalul din Roma a menţinut pedeapsa iniţială, de nouă ani de închisoare.

Judecătorii au precizat că, în timpul audierilor, Robinho şi prietenul său au avut o atitudine dispreţuitoare faţă de victimă. Cei doi neagă în continuare acuzaţiile lansate de femeia pe care ar fi violat-o în club. Foot Mercato mai scrie că Robinho şi Ricardo Falco pot fi arestaţi doar dacă vor călătorii în afara Italiei, pentru că nu pot fi extrădaţi, conform Constituţiei din Italia.

Pe numele celor doi, totuşi, va fi emis un mandat internaţional de arestare.

Afla mai multe despre: robinhocondamnareinchisoarericardo falcoviol 

viewscnt
Articole similare