Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodion Cămătaru consideră că FC U Craiova 1948 se poate impune în faţa lui Dinamo! ”Echipa lui Mutu e pregătită şi nu uitaţi că va avea în spate şi Peluza Sud!”

Rodion Cămătaru consideră că FC U Craiova 1948 se poate impune în faţa lui Dinamo! ”Echipa lui Mutu e pregătită şi nu uitaţi că va avea în spate şi Peluza Sud!”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul atacant din Bănie, Rodion Cămătaru (63 de ani), consideră că echipa pregătită de Adrian Mutu va pleca cu prima şansă în duelul cu Dinamo.

FC U Craiova 1948 a fost învinsă în prima etapă de către CFR, scor 2-3, iar Dinamo a câştigat luni seara, în faţa lui FC Voluntari, scor 3-2. În a doua etapă din Liga 1, echipa lui Adrian Mititelu va juca contra dinamoviştilor, pe teren propriu, iar Rodion Cămătaru o vede favorită pe echipa din Bănie în acest meci. 

Cămătaru a mărturist că ar fi venit la meci, dar este plecat în concediul din Grecia. De asemenea, el este convins că dacă Adi Mutu va pune la punct relaţiile de joc şi pe plan ofensiv, FC U Craiova 1948 va deveni o echipă redutabilă în Liga 1. 

Rodion Cămătaru: Nu uitaţi că FCU va avea în spate pe Oblemenco şi Peluza Sud, iar lucrul ăsta o să conteze enorm într-un asemea meci!

”Nu comparaţi cele două jocuri de la Cluj şi din Ştefan cel Mare, deoarece Craiova a întâlnit echipa campioană a României din ultimii patru ani. Iar dacă oltenii au avut puterea să revină de la 2-0 pentru CFR, atunci jos pălăria în faţa băieţilor lui Mutu. Dar aţi văzut cât de important este să ai suporterii în spate?

Aşa s-a întâmplat şi la Cluj cu Craiova, dar şi în Ştefan cel Mare cu Dinamo. Cele două echipe au fost împinse de la spate de suporteri, iar lucrul ăsta s-a văzut şi pe tabelă. Şi Craiova, dar şi Dinamo au revenit.

În meciul de lunea viitoare cu Dinamo eu o vad favorită pe Craiova. Şi ştiţi de ce? În primul rând am observat că băieţii lui Adi Mutu sunt pregătiţi fizic mult mai bine. Şi-au întărit apărarea faţă de Liga 2, iar dacă vor juca în meciul cu Dinamo mult mai bine şi pe faza de atac, atunci este clar că sunt favoriţi.

Eu sunt sigur că Adi va lucra în săptămâna asta la îmbunătăţirea traseelor de joc. Nu uitaţi că FCU va avea în spate pe Oblemenco şi Peluza Sud, iar lucrul ăsta o să conteze enorm într-un asemea meci.

Îmi place de la Craiova acel jucător pe nume Asamoah. Este un jucător de travaliu şi am observat că are şi o pasă bună, dar deşi este cam micuţ la înăţime, totuşi nu evită contactele şi bagă osul la bătaie, aşa cum se spune pe româneşte.

Este un jucător interesant. Însă îmi doresc să văd la Craiova cât mai repede şi un jucător care să facă diferenţa în orice moment, adică un jucător care să ia mingea şi să îţi rezolve el partida atunci când nu îţi iese jocul. Dar şi un atacant percutant aş vrea să văd cât mai repde.

Acum joci la nivelul Ligii 1 şi îţi trebuie asemnea jucători. Am văzut că le lipseşte Compagno, iar Bălan joacă şi el cât poate de bine la acest nivel. Nu e uşor în Liga 1, dacă nu primeşti mingii utile.

În partea a doua Craiova nu prea a mai cotat în atac la Cluj, iar CFR a venit peste tine. Dacă Craiova nu le dădea mingea ardelenilor cred că avea şanse foarte mari să reziste şi în repriza a doua”, a spus Cămătaru pentru ProSport.

Cămătaru a spus că jucătorii lui Dinamo nu ar trebui să facă exces de încredere după victoria cu FC Voluntari, scor 3-2.

Rodion Cămătaru: După minutul 65 unii jucători abia că mai stăteau în picioare!

”Am văzut meciul cu Voluntari şi trebuie spus că Dinamo a avut mare noroc. Cei de la Voluntari puteau să rezolve partida încă de de la 1-0, atunci când au mai avut două-trei mari ocazii de gol. 

Eu sunt convins că cei din staff-ul lui Mutu au văzut acest meci şi au observat că Dinamo are mari probleme în apărare, chiar foarte mari, Nu poţi să joci aşa la nivelul Ligii 1.  Apoi am observat că şi fizic Dinamo stă foarte rău.

După minutul 65 unii jucători abia că mai stăteau în picioare. Se vede că nu s-au antrenat sută la sută în ultimele două-trei săptămâni şi că nu au jucat în meciuri amicale. Îmi pare rău că nu pot să merg pe Oblemenco la meciul Craiova-Dinamo deoarece plec joi în concendiu în Creta. Dar o să am eu timp să mă duc pe Oblemenco şi să văd şi alte meciuri ale lui FC U”, a spus Cămătaru.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-cămătaru-adrian mutu 

viewscnt
Articole similare