Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rodion Cămătaru ştie ce-i lipseşte cel mai mult naţionalei: "Un vârf autentic!" Ce aşteaptă fostul atacant de la amicalele cu Israel şi Suedia

Rodion Cămătaru ştie ce-i lipseşte cel mai mult naţionalei: "Un vârf autentic!" Ce aşteaptă fostul atacant de la amicalele cu Israel şi Suedia

Echipa națională

Comentarii

Rodion Cămătaru a vorbit despre următorul meci al României, amicalul cu Israel, şi despre şansele pe care le are selecţionata noastră în următoarele calificări.

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova şi al naţionalei României se aşteaptă la un meci dificil sâmbătă seară, dar speră ca partida de la Netanya să reprezinte un prim pas cu dreptul spre meciurle din toamnă, din Liga Naţiunilor, care pot asigura calificarea tricolorilor la Euro 2020.

"În ultima perioadă ne-au cam batut... Da, va fi un meci, am înţeles că şi echipa Israelului este tânără, în schimbare, ca şi echipa României, întotdeauna au fost meciuri frumoase între România şi Israel. Venim dupa doua insuccese... Da, şi ne pregatim pentru cealaltă competiţie din Europa, a Naţiunilor şi bineînţeles pentru CE 2020".

Cămătaru are încredere în jucătorii tineri ai României şi crede ca vor fi folosiţi în acest amical. "În general e o naţională destul de schimbată şi tânără, cred că vor fi încercaţi şi mulţi alţi jucători de la echipa naţională de tineret, care va fi o generaţie de excepţie. Au jucat in primul meci cu Serbia si au batut 4-0 acum două zile ".



De asemenea, Rodion Cămătaru spune că tricolorilor le lipseşte un vârf de atac în stilul său. Oficialul FRF speră însă că selecţionerul Contra să-şi poată face o bună idee despre lotul avut la dispoziţie după amicalele cu Israel şi Suedia.

"România parcă nu mai are un vârf autentic... În general, fotbalul e puţin în jos în România, tocmai pentru asta se fac eforturi în România să revitalizeze fotbalul. Înainte de 90, România a avut generaţii de jucători foarte buni. Grozav e un jucător foarte tânăr care poate să facă diferenţa. Ambele meciuri, şi cel de mâine şi cel cu Suedia sunt două meciuri dupa  care se va trage linie şi se va cerne", a mai declarat fostul atacant.

Israel - România, sâmbătă, de la 20:00
 

Afla mai multe despre: camatarunationalaisrael 

viewscnt
Articole similare