Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roger Federer şi-a anulat antrenamentul înainte de meciul cu Dominic Thiem de la Turneul Campionilor

Roger Federer şi-a anulat antrenamentul înainte de meciul cu Dominic Thiem de la Turneul Campionilor

Tenis

Comentarii

Roger Federer are de disputat un meci important în această seară la Turneul Campionilor. De la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 2, elveţianul îl va avea în faţă pe austriacul Dominic Thiem. Federer a luat o decizie surprinzătoare şi a anulat şedinţa de pregătire premergătoare partidei.

Roger Federer a decis să nu se mai antreneze cu o zi înainte de partida decisivă de la Londra. În cazul unei înfrângeri, elveţianul va fi eliminat de la Turneul Campionilor şi ultima partidă din grupă va fi fără miză.

Roger a pierdut primul meci în faţa japonezului Kei Nishikori în minimum de seturi. La conferinţa de presă, el a declarat că a avut dificultăţi în a găsi un teren de antrenament care să aibă o suprafaţă asemănătoare cu cea din O2 Arena.

”M-am simţit bine. Doar că m-am antrenat în mai multe locuri. La Queen's, pe terenurile exterioare de aici şi pe terenul central. Nu au fost de fiecare dată aceleaşi condiţii”, a declarat Federer la conferinţa de presă.

Roger Federer şi Dominic Thiem sunt jucătorii care au pierdut primul meci în grupa Lleyton Hewitt. Cel care va pierde această dispută se poate considera ca şi eliminat de la Turneul Campionilor. 

6 - de atâtea ori a câştigat Federer Turneul Campionilor

14 - participări consecutive are elveţianul la Turneul Campionilor

Articol scris de Cristian PINTEA

Afla mai multe despre: federerturneul campionilortenis 

viewscnt
Articole similare