Experiențe împreună.
You are here:

Roger Federer şi-a reluat antrenamentele. "Sunt pe calea cea bună"

Roger Federer şi-a reluat antrenamentele. "Sunt pe calea cea bună"

Tenis

Comentarii

Tenismanul elveţian Roger Federer, care a avut două operaţii la genunchi în acest an, a postat pe Instagram o fotografie în care se poate vedea că a reluat antrenamentele, transmite ziarul belgian Le Soir.

Din cauza problemelor fizice, Federer nu a jucat aproape deloc în acest an, ultimele meciuri disputate de el având loc la Australian Open. Fostul lider mondial a venit însă acum cu veşti bune, postând pe Instagram o fotografie în care se poate vedea cum se antrenează din nou, pe suprafaţă dură, la domiciliul său.

"Sunt pe calea cea bună", a afirmat în urmă cu circa trei săptămâni Federer, care pe 8 august a împlinit 39 de ani. "Revin treptat, dar nu mă voi grăbi şi nu vreau să pun presiune pe mine. Voi participa la un turneu doar când voi fi  100% pregătit. În acest moment, se pare că voi putea reveni la Australian Open în ianuarie", a spus atunci elveţianul.

Federer este acum locul 5 mondial şi l-a văzut pe Rafael Nadal egalându-i, după victoria la Roland Garros, recordul de 20 de turnee de Mare Şlem câştigate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back to work

O postare distribuită de Roger Federer (@rogerfederer) pe

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...