Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Roland Niczuly are planuri ambiţioase de viitor: ”Vreau la naţională şi la o echipă mai bună”

Roland Niczuly are planuri ambiţioase de viitor: ”Vreau la naţională şi la o echipă mai bună”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a remizat cu FC Botoşani, scor 1-1, după ce ambii portari au prins zile mari.

Eduard Pap şi Roland Niczuly au fost jucătorii cei mai remarcaţi după duelul dintre Sepsi şi FC Botoşani. Portarul moldovenilor a strălucit pentru trupa lui Marius Croitoru, însă nici omologul său nu s-a lăsat mai prejos.

Niczuly a prins o zi bună pentru formaţia pregătită de Leo Grozavu. Goalkeeper-ul nu putea face nimic la golul lui Chindriş, însă a arătat sigur pe el în restul partidei şi a dat încerdere apărătorilor din faţa sa.

Portarul lui Sepsi a avut cuvinte de laudă pentru omologul său de la Botoşani, înainte de a dezvălui planurile sale ambiţioase pentru viitor. La 25 de ani, Niczuly visează să prină un transfer important, dar şi echipa naţională.

Roland Niczuly are planuri ambiţioase de viitor

”Am făcut o repriză foarte bună, dar Pap a prins o zi mare. Multă frustrare pentru oamenii care vin în tribune, ţintitţi să ne înjure şi să ne huiduie, în loc să se bucure, pentru că azi am jucat un fotbal frumos. 

Asta e meseria noastră, sperăm s-o facem bine, s-o ţinem tot aşa, ca să aibă multe opţiuni selecţionerul. Orice jucător se gândeşte la naţionala României. Vă daţi seama că îmi doresc să ajung la naţională, la o echipă mai bună, care se bate la campoionat şi, de ce nu, în străinătate”, a declarat Niczuly.

Afla mai multe despre: sepsisepsi botoşaniroland niczulyliga 1 

viewscnt
Articole similare