Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rolul meu este să fac diferenţa!” Cum s-a simţit Ianis Hagi când fanii i-au scandat numele la Oslo

”Rolul meu este să fac diferenţa!” Cum s-a simţit Ianis Hagi când fanii i-au scandat numele la Oslo
Comentarii

Înainte de partida Malta - România, Ianis Hagi a răspuns câtorva întrebări la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Are doar 20 de ani, şi din ce în ce mai multă lume îl consideră cel mai în formă fotbalist al ”tricolorilor”. În partida cu Norvegia, Ianis a intrat pe parcus şi a contribuit enorm la egalul pe care România l-a smuls in extremis.

La finalul partidei din Norvegia, Ianis Hagi a fost numele cel mai scandat de către fanii care au făcut deplasarea la meci. Cum s-a simţit fiul lui Gică Hagi în acel moment? ”Nu eram fericit nici supărat în acel moment, pentru că noi ne-am propus să câştigăm şi nu am făcut-o. Pe de altă parte, a fost o bucurie mare pentru noi că românii vin peste tot şi ne susţin. De aceea încercăm să-i facem fericiţi” a spus Hagi Junior.

”100% Ianis va fi titular în meciul cu Malta", a fost anunţul selecţionerului Cosmin Contra din Norvegia, care a mai declarat că va analiza şi va face schimbările de rigoare pentru partida de luni. Ianis răspunde provocării: ”Contează să câştigăm şi, aşa cum am spus mereu, cel mai important e să dau pasă de gol, nu să marchez. Victoria este importantă, nu avem altă opţiune”

După meciul cu Norvegia, Ianis Hagi a fost lăudat de toată lumea. Mijlocaşul Viitorului se declară încântat, dar rămâne cu picioarele pe pământ: ”Rolul meu este să fac diferenţa. De mic mi s-a spus ce trebuie să fac şi mi s-a explicat ce rol am. Uneori iese, alteori nu. Sezonul nu s-a terminat, dar sunt fericit că sunt angrenat şi la echipa naţională mare şi la cea de tineret” a explicat Ianis Hagi.

România are patru puncte după trei meciuri în preliminariile pentru Campionatul European de anul viitor. O înfrângere în Suedia, victorie cu Insulele Feroe şi egal în Norvegia sunt rezultatele lui "Guriţă" în această campanie. 

Afla mai multe despre: ianis hagi,  

viewscnt
Articole similare